Nieuws

Overschoen-Kampioen sponsor van Trees for All met duurzame overschoenen

Ook wij proberen ons steentje bij te dragen aan een groenere wereld doormiddel van onze duurzame overschoenen. Maar wie nog een stapje verder gaat in het bijdragen aan een groenere wereld is de organisatie TREES FOR ALL. 

Trees for All, samen voor een bosrijke wereld.

‘Onze wereld heeft meer bos nodig: voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Daarom plant stichting Trees for All bomen in Nederland en het buitenland’. 

Reactie Trees for All:

Overschoen-Kampioen heeft ons met een bedrag van €500 gesponsord bij de aanschaf van een partij overschoenen die we nodig hadden voor onze boomplantdagen. Van bomen planten word je lekker vies en dan is het fijn dat die viezigheid niet binnen in de lunchruimte terecht komt. We hebben ze afgelopen plantseizoen met veel plezier gebruikt en we kregen veel complimenten over de overschoenen. Ze blijven ook heel mooi ondanks dat ze met vieze grote grove laarzen worden gebruikt. Na het plantseizoen hebben we ze heel simpel in de wasmachine gewassen en alles is ook heel mooi gebleven. We zijn heel blij met deze duurzame oplossing en hopen ze nog lange tijd te kunnen gebruiken.”

 

Wil jij ook een boom planten voor een bosrijkere wereld of een boom cadeau geven, kijk dan op treesforall.nl

Te grote voeten in te kleine overschoenen

Helaas krijgen wij af en toe te horen dat het elastiek van de overschoen is geknapt. Dit kan komen omdat ze niet eeuwig meegaan, maar soms komt het (vooral bij kinderdagverblijven) omdat men met een te grote schoen met geweld in een te kleine overschoen probeert te komen en geloof ons, wil je het elastiek stuk krijgen, dan moet je echt geweld gebruiken. Zoals gezegd, niets gaat eeuwig mee, ook ons elastiek niet.  Maar ook wij blijven innoveren dus zijn wij op zoek gegaan naar nieuw elastiek en dat hebben wij gevonden. Het nieuwe elastiek is extra rekbaar maar minstens net zo sterk als ons vorige elastiek wat al erg sterk was. Hopelijk helpt het nieuwe elastiek om het knappen te voorkomen.

Stelregel blijft, neem zo groot mogelijke overschoenen indien deze door verschillende personen gebruikt gaan worden.

Ideeën van onze klanten

Een groot deel van onze klanten zijn kinderdagverblijven. Omdat de overschoenen bij een kinderdagopvang vaak door bezoekers worden gebruikt (in veel gevallen ook door het personeel) kregen wij regelmatig feedback van deze klanten. Er waren met onze eerste overschoenen die wij op de markt brachten toch wat kleine probleempjes voor het gebruik in een kinderdagverblijf. Zo bleek het elastiek soms stuk te gaan, dit kwam met name omdat bezoekers met te grote schoenen in te kleine overschoenen proberen te komen. Tevens bleek het antislip gedeelte van de zool er relatief snel af te slijten waardoor de zool minder lang mee ging. Met deze geluiden hebben wij onze Premium (en later onze Professionele) overschoenen in de markt gezet. Deze hebben extra sterk elastiek en een nieuwe antislip zool die niet snel slijt en lang meegaat. Onze professionele overschoenen hebben zelfs waterdichte stof en een zool waar je eventueel mee naar buiten kan.

Luisteren naar de klant is voor ons erg belangrijk, hierdoor kunnen wij onze producten indien mogelijk verbeteren. Onze “ideeënbus” staat daarom altijd open 😊

Heb je een opmerking of idee, stuur gerust een mail naar info@salesconnection.nl

Overschoen-Kampioen Exposant op de KindVak beurs 2024

Overschoen-Kampioen Exposant op de KindVak beurs 2024

Ben je klaar om de “saaie” wereld van overschoenen wat meer kleur en duurzaamheid te geven? Kom dan bij ons langs op de KindVak beurs 2024.

Overschoen-Kampioen, dé pionier in hoogwaardige schoenovertrekken, neemt deel aan de KindVak Beurs 2024 om je de nieuwste, meest innovatieve collectie te laten zien.

Op de KindVak Beurs 2024 staat Overschoen-Kampioen klaar met een scala aan overschoenen die niet alleen bescherming bieden tegen de elementen, maar ook een statement maken op het gebied van stijl.

Waarom Overschoen-Kampioen?

  1. Innovatief Design: Ontdek overschoenen die verder gaan dan het gewone. Overschoen-Kampioen combineert innovatief design met hoogwaardige materialen, waardoor elk paar een kunstwerk op zich is.
  2. Duurzaamheid: Onze overschoenen gaan lang mee en kunnen tegen een stootje.

Bezoek Ons op de KindVak Beurs 2024

Kom langs bij stand (standnummer wordt later bekend) op de KindVak Beurs 2024 en ontdek de schoenhoesjes van  Overschoen-Kampioen. Laat je inspireren door onze collectie, stel vragen aan ons vriendelijke team en geniet van exclusieve beursaanbiedingen.

Exclusieve Beursaanbiedingen: Mis Het Niet!

Kom later terug om onze speciale beursaanbiedingen te ontdekken.

Maak een Statement met Overschoen-Kampioen!

Overschoen-Kampioen nodigt jou uit om de KindVak Beurs 2024 onvergetelijk te maken. Bezoek onze stand en ontdek de nieuwste trends.

Voor meer informatie, bezoek www.kindvak.nl

Overschoen-Kampioen - Waar Bescherming Samenkomt met Stijl!

Overschoenen, de ongekroonde helden van vloerhygiëne!

Ze zijn als de bodyguards van je vloer, de geheime agenten die een verborgen oorlog voeren tegen de gevaren die je schoenzolen met zich meebrengen.

Stel je voor dat je vloer een soort koninkrijk is, en je schoenen zijn de ongenode gasten die zonder pardon modder, regen en een vleugje mysterieuze straatsmurf meebrengen. Hier komen de overschoenen in actie, als de bescheiden maar vastberaden ridders die hun koninkrijk willen beschermen.

Wanneer je overschoenen aantrekt, transformeer je in een soort vloerfluisteraar. Je glijdt door de gang als een ninja, geruisloos en zonder sporen achter te laten. Moddervlekken proberen je vloer te infiltreren, maar worden resoluut teruggedrongen door de overschoenenbrigade.

Je vrienden begrijpen het misschien niet helemaal als ze je zien binnenkomen met deze stijlvolle beschermers om je schoenen. Maar jij lacht in stilte, wetende dat de vloer een geheime alliantie heeft gesmeed met de overschoenen, en samen zijn ze onverslaanbaar.

Dus, volgende keer dat je je huis binnentreedt met je overschoenen als schildwachten, weet dan dat je niet zomaar schoenen draagt. Nee, je draagt de bescherming van je vloer, en je bent vastbesloten om elke vloerbedreiging met humor en stijl af te weren. Want in de wereld van overschoenen is een schone vloer een lachende vloer!

Haast je naar de Finishlijn: Drukte bij Overschoen-Kampioen!

Haast je naar de Finishlijn: Drukte bij Overschoen-Kampioen!

Beste fans van schone vloeren en stijlvolle overschoenen,

Het is een waar spektakel bij Overschoen-Kampioen! De vraag naar onze hoogwaardige overschoenen heeft een ongekende piek bereikt, en we willen jullie hartelijk bedanken voor deze overweldigende belangstelling.

In de race naar de perfecte overschoen hebben we gemerkt dat de populariteit van onze schoenovertrekken de pan uitrijst. De vraag is groter dan ooit tevoren, en het lijkt erop dat iedereen dit seizoen over stapt op duurzame overschoenen. Onze productielijnen draaien overuren om aan alle bestellingen te voldoen, maar we willen graag een vriendelijke herinnering delen: als je nog niet hebt besteld, is het tijd om in de startblokken te staan!

Om teleurstellingen te voorkomen tijdens de feestdagen, raden we je aan om zo snel mogelijk je bestelling te plaatsen. Onze voorraad vliegt de deur uit als warme broodjes, en we willen niet dat je achter het net vist.

Wacht niet tot de laatste ronde om je favoriete overschoenen te bemachtigen. Dus, kinderdagverblijf, school, zorginstelling, shipyard of musea, trek die sprintersschoenen aan, en plaats je bestelling voordat de finishlijn in zicht is. Bij Overschoen-Kampioen staat comfort, stijl en bescherming op nummer één, en we willen dat jij als winnaar de eindstreep bereikt!

Bedankt voor jullie enthousiasme en hou de vloer schoon.

Met vriendelijke groet,

Het team van Overschoen-Kampioen

 

Ons nieuwe huismerk Scovvii - Innovatieve Bescherming voor Professionals!

Ons nieuwe huismerk Scovvii - Innovatieve Bescherming voor Professionals!

Scovvii - Innovatieve Bescherming voor Professionals!

Met trots presenteren wij Scovvii als ons nieuwe huismerk.

Waarom Scovvii?

  • Met het merk Scovvii weet U dat U altijd goede kwaliteit koopt.
  • Professionele Kwaliteit: Ontworpen door professionals voor professionals.
  • Betaalbaar: Hoogwaardige overschoenen tegen een betaalbare prijs.
  • Veiligheid en Comfort: Biedt optimale veiligheid en comfort, ongeacht de werkomgeving.
  • Met het merk Scovvii weet U dat U altijd goede kwaliteit koopt.

Nieuw zijn de Scovvii Professionele overschoenen, met hieronder alle info. Onze bestaande overschoenen worden omgedoopt tot Scovvii Premium overschoenen.

  • Waterdichte Polyester Stretch Stof:
    • Gemaakt van hoogwaardige, waterdichte polyester stretch stof.
    • Biedt optimale bescherming tegen vocht en vuil.
  •  Stevige Antislip Zool:
    • Voorzien van een stevige antislip zool voor maximale grip en stabiliteit.
    • Geschikt voor verschillende werkterreinen en omgevingen.
  • Uniek Elastiek voor Perfecte Pasvorm:
    • Uitgerust met een uniek elastiek voor een perfecte pasvorm.
    • Zorgt voor comfort en veiligheid in elke werksituatie.
  • Duurzaam en Lichtgewicht:
    • Sterk en duurzaam polyester stretch stof voor langdurig gebruik.
    • Lichtgewicht ontwerp met een gewicht van slechts 55 gram (maat 37-42) en 69 gram (maat 42-47) per overschoen.
  • Multifunctioneel en Herbruikbaar:
    • Geschikt voor maat 37 tot 47, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke professional.
    • Stofdicht, scheur- en slijtvast voor herhaaldelijk gebruik.
  • Onderhoudsvriendelijk:
    • Wasbaar tot 60 graden voor een optimale hygiëne.
    • Eenvoudig aan en uit te trekken voor gebruiksgemak.
  • Makkelijk Mee te Nemen:
    • Past gemakkelijk in de binnenzak, waardoor het draagbaar en altijd binnen handbereik is.
    • Ideaal voor professionals die onderweg zijn.
  • Vloervriendelijk:
    • Laat geen strepen achter
Waterdichte overschoenen voor in het zwembad

Waterdichte overschoenen voor in het zwembad

Waterdichte overschoenen kunnen om verschillende redenen worden gebruikt in een zwembadomgeving:

  1. Veiligheid en grip: Bij het betreden van het zwembadgebied, inclusief de randen van het zwembad en het dek, is er vaak kans op natte oppervlakken die glad kunnen zijn. Waterdichte overschoenen kunnen extra grip bieden en het risico op uitglijden en vallen verminderen.

  2. Hygiëne: Het gebruik van waterdichte overschoenen kan helpen voorkomen dat vuil, bacteriën en andere verontreinigingen van buitenaf in het zwembad worden gebracht. Dit draagt bij aan de hygiëne van het zwembadwater en de omliggende ruimte.

  3. Bescherming van schoeisel: Waterdichte overschoenen beschermen het eigen schoeisel van bezoekers en personeel tegen water en chloor, wat kan leiden tot vroegtijdige slijtage en schade aan schoenen.

  4. Behoud van netheid: Het dragen van waterdichte overschoenen kan helpen voorkomen dat modder, gras en ander vuil dat aan schoenen kleeft, wordt verspreid in de zwembadomgeving. Dit draagt bij aan het behoud van een schone en aantrekkelijke omgeving voor zwembadbezoekers.

  5. Professionele uitstraling: In professionele zwembadfaciliteiten, zoals openbare zwembaden of sportcentra, kunnen waterdichte overschoenen bijdragen aan een professionele uitstraling en aangeven dat de instelling aandacht besteedt aan netheid, hygiëne en veiligheid.

  6. Onderhoudskosten: Het regelmatig reinigen en onderhouden van de vloeren en het dek van het zwembad kan kostbaar zijn. Door waterdichte overschoenen te gebruiken, kan de hoeveelheid vuil en water die naar binnen wordt gebracht, worden verminderd, wat kan helpen bij het verminderen van de schoonmaakkosten en de slijtage van de infrastructuur.

Het gebruik van waterdichte overschoenen in een zwembadomgeving draagt bij aan een veiligere, schonere en meer hygiënische ervaring voor zowel bezoekers als personeel.

Overschoenen in Musea

Overschoenen in Musea

Het gebruik van overschoenen in musea dient voornamelijk om de kunstwerken, artefacten en de museumomgeving te beschermen. Hier zijn enkele redenen waarom overschoenen in musea worden gebruikt:

  1. Behoud van kunstwerken en artefacten: Kunstwerken en historische artefacten kunnen zeer gevoelig zijn voor vervuiling, chemicaliën, olie en stof die zich op schoenzolen bevinden. Het dragen van overschoenen helpt voorkomen dat deze verontreinigingen in contact komen met de objecten, wat kan leiden tot schade of verval van de kunstwerken op lange termijn.

  2. Vermindering van slijtage: Constante voetstappen op dezelfde plekken kunnen leiden tot slijtage van de vloeren, vooral bij veel bezochte musea. Overschoenen verdelen het gewicht over een groter oppervlak en verminderen de impact op de vloer, waardoor slijtage wordt verminderd.

  3. Hygiëne en veiligheid: Voor sommige musea, met name die met speciale tentoonstellingen of laboratoria, kan het gebruik van overschoenen bijdragen aan een hygiënische omgeving. Dit kan vooral belangrijk zijn als er kwetsbare of gevoelige materialen worden tentoongesteld of onderzocht.

  4. Professionele uitstraling: Het dragen van overschoenen door museumbezoekers en personeel kan een professionele uitstraling bevorderen en aangeven dat het museum serieus is in het behoud van de collectie en het bieden van een hoogwaardige bezoekerservaring.

  5. Preventie van biologische verontreinigingen: In sommige gevallen kan het gebruik van overschoenen helpen bij het voorkomen van de overdracht van biologische verontreinigingen, zoals pollen of insecten, van buitenaf naar binnen.

Het gebruik van overschoenen in musea draagt dus bij aan het behoud van de culturele en historische waarde van kunstwerken en artefacten, evenals aan het behoud van de esthetiek en netheid van de museumomgeving zelf.

Schoonmaakindustrie

Overschoenen worden vaak gebruikt in de schoonmaakindustrie om verschillende redenen:

  1. Hygiëne: In omgevingen waar hygiëne van groot belang is, zoals ziekenhuizen, voedselverwerkingsbedrijven en laboratoria, kunnen overschoenen helpen voorkomen dat vuil, stof, bacteriën en andere verontreinigingen van buitenaf de schone omgeving binnendringen. Dit helpt de verspreiding van ziektekiemen en contaminatie te minimaliseren.

  2. Bescherming van vloeren: In commerciële en residentiële schoonmaak kunnen overschoenen de vloeren beschermen tegen krassen, vlekken en slijtage door schoenen met zolen die mogelijk vuil en chemicaliën kunnen dragen.

  3. Veiligheid: Bij het werken met gladde oppervlakken of in omgevingen waar vloeistoffen worden gemorst, kunnen overschoenen zorgen voor extra grip en voorkomen dat werknemers uitglijden en vallen.

  4. Specifieke reinigingsvereisten: Soms vereisen bepaalde schoonmaakprocessen het gebruik van specifieke schoonmaakchemicaliën. Overschoenen kunnen voorkomen dat deze chemicaliën in contact komen met de schoenen van werknemers en hen beschermen tegen potentieel schadelijke stoffen.

  5. Klantperceptie: In sommige situaties, zoals wanneer schoonmaakpersoneel klantenlocaties betreedt, kunnen overschoenen bijdragen aan een professionele uitstraling en laten zien dat de schoonmaakdienst serieus omgaat met netheid en hygiëne.

Het gebruik van overschoenen kan dus bijdragen aan het handhaven van schone en hygiënische omgevingen, het verminderen van besmettingsrisico's en het beschermen van zowel de werknemers als de faciliteiten waarin ze werken.