Nieuws

Wat zegt ChatGPT over Overschoen-Kampioen?

Wat zegt ChatGPT over Overschoen-Kampioen?

Wij stelde de onderstaande vraag aan ChatGPT over, overschoen-Kampioen en ondanks dat ChatGPT ons niet kent, klopt de conclusie wel :-) 

Waarom heeft overschoen-kampioen de beste overschoenen?

Als ChatGPT, een taalmodel, heb ik geen informatie over specifieke bedrijven of producten. Het is ook niet bekend wie of wat "overschoen-kampioen" is, tenzij je hier meer informatie over geeft. Over het algemeen hebben bedrijven die bekend staan om het maken van kwaliteitsproducten meestal een combinatie van factoren die bijdragen aan hun succes, zoals:

  1. Materialen: Bedrijven die hoogwaardige materialen gebruiken voor hun overschoenen, zoals duurzaam rubber, neopreen of PVC, kunnen hun klanten overschoenen bieden die waterdicht, slijtvast en comfortabel zijn.
  2. Ontwerp: Bedrijven die hun overschoenen ontwerpen met oog voor detail en functionaliteit, bijvoorbeeld door rekening te houden met verschillende voetmaten en het gemakkelijk aan- en uittrekken van de overschoenen, zullen vaak in staat zijn om overschoenen te produceren die comfortabel en functioneel zijn.
  3. Productieproces: Bedrijven die hun overschoenen in eigen huis of in een vertrouwde productiefaciliteit produceren, kunnen zorgen voor een betere kwaliteitscontrole en zorgen voor een betere kwaliteitsproducten.
  4. Klantenservice: Bedrijven die een uitstekende klantenservice bieden, zoals een eenvoudig retourbeleid en responsieve klantenservice, kunnen een positieve reputatie opbouwen en klantloyaliteit opbouwen.

Dus als "overschoen-kampioen" bekend staat om het bieden van kwaliteitsoverschoenen, is het waarschijnlijk dat zij een combinatie van deze factoren hebben toegepast om klanten te voorzien van hoogwaardige overschoenen.

 

Foutje in de korting!

Foutje in de korting!

Beste klant,

In onze kortingsflyer is een foutje geslopen, als U de QR-code scant dan komt er een code  tevoorschijn die niet overeenkomt met de beloofde korting. Als U gebruik wil maken van de korting, neem dan even per mail of telefonisch contact met ons op, zodat wij de juiste code voor U kunnen inschakelen.

Onze excuses voor het ongemak.

Overschoen-Kampioen neemt deel aan de Hiswa 2022

Overschoen-Kampioen neemt deel aan de Hiswa 2022

Niets leuker dan je klanten live te ontmoeten, dat is een van de redenen om deel te nemen aan de Hiswa 2022.

Maar belangrijkste reden is om de boten doelgroep kennis te laten maken met onze overschoenen, op deze manier hopen wij veel nieuwe klanten te mogen verwelkomen.

Kom gerust langs op onze stand en maak meteen gebruik van onze beursaanbieding!

Standnummer E28 Bovenkade

Gehouden in Lelystad van 31 aug. t'm 4 sept. 2022

 

Stap ook over op duurzame overschoenen!

Stap ook over op duurzame overschoenen!

Er worden nog steeds  veel plastic wegwerp overschoenen gebruikt. En eerlijk gezegd, wij verkochten tot voor kort ook nog steeds wegwerp overschoenen omdat de klant daar naar vroeg. Maar waarom worden er nog steeds zoveel wegwerp schoenovertrek gekocht? Omdat het misschien goedkoper lijkt? (vaak 100 stuks voor 10 euro) Misschien omdat men niet weet dat er veel betere alternatieven bestaan? Er is nog veel werk aan de winkel om de schoenhoesjes markt te verduurzamen.

Onze overschoenen gaan veel langer mee dan 100 stuks plastic wegwerp overschoentjes, je kunt ze wassen, zijn makkelijk in de binnenzak mee te nemen (wegen 80 gram)  hebben een antislip zool en in geval van onze Oxford stof ook nog eens waterdicht.

Makkelijk in gebruik - Gaan veel langer mee - zijn uiteindelijk een stuk goedkoper – antislip – stevig katoen of Oxford stof - stevige zool - eenvoudig mee te nemen……

STAP DUS OOK OVER OP DUURZAME OVERSCHOENEN!

Overschoenen voor Kinderdagverblijven

Overschoenen voor Kinderdagverblijven

Voor kinderdagverblijven hebben wij speciale regelingen, neem contact met ons en vraag naar de scherpe prijzen die wij speciaal voor een KDV hebben.

Ook voor een kinderdagverblijf hebben wij de perfecte overschoen. Onze overschoenen hebben anders dan andere overschoenen een pasvorm, waardoor je niet over de overschoenen struikelt of op de zool trapt omdat deze niet goed aansluit. Ook voor de allerkleinste zijn er overschoenen beschikbaar in lekker zacht velours of in stevig katoen, dat scheelt een hoop gedoe om iedere keer de schoentjes van de kids aan en uit te trekken. Onze overschoenen zijn gemaakt vanuit duurzaam oogpunt. Er worden alleen natuurlijke materialen gebruikt en gaan lang mee.

Handig om rekening mee te houden; Neem vooral grotere maten, omdat de overschoenen door verschillende personen gedragen gaan worden zullen de grotere overschoenen makkelijker aangetrokken kunnen worden. Ons advies, neem 2 verschillende maten in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld Rood of Groen maat 40-45 (deze kunnen ook nog prima gebruikt worden voor kleinere schoenmaten) en Zwart maat 43-47 (voor de heren).

Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden die wij speciaal voor een KDV hebben.

 

Scheepvaart

Scheepvaart

Nederland staat bekend om zijn scheepvaart en de beste shipyards ter wereld! Daar horen de beste overschoenen bij. 

Overschoen-Kampioen levert de sterkste, lichtste, flexibelste en duurzaamste overschoenen die niet mogen ontbreken op een Shipyard.

Onze overschoenen kunnen gepersonaliseerd worden met print of geborduurde opdruk. Desgewenst kunnen onze overschoenen met Uw eigen label uitgevoerd worden.

Beschikbaar in vele kleuren en maten in katoen, velours of waterdichte Oxford stof.

Wij komen graag bij U langs om onze selectie overschoenen te tonen, maar U kunt natuurlijk ook wat samples opvragen. 

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of een sample.

Contact!

 

Waterdichte overschoenen

Waterdichte overschoenen

Waterdichte overschoenen.

 

We kregen veel vraag of onze overschoenen ook in het zwembad gebruikt konden worden.

Helaas is dat met de overschoenen van katoen of velours niet mogelijk. Maar met onze nieuwe van waterdichte Oxford stof is dat geen probleem. 

Zijn deze overschoenen dan 100% waterdicht? nee dat niet, de zool is genaaid aan de Oxford stof, dus van onderaf zijn de overschoenen niet 100% waterdicht, maar al het water wat op de stof zelf terecht komt wordt direct afgestoten en glijdt er direct weer af.

Zo blijven je schoenen netjes ook als komt er water op de overschoenen. 

Ook deze overschoenen zijn duurzaam, antislip, lichtgewicht, makkelijk mee te nemen en overal inzetbaar.

Schoenhoesjes voor kinderen

Schoenhoesjes voor kinderen

 

Nieuw in ons assortiment zijn overschoenen voor kinderen. Deze schoenhoesje zijn uitgevoerd in zacht velours met een antislip zool. Er zijn 2 verschillende overschoenen beschikbaar. Uitermate geschikt voor kinderdagverblijf, of voor thuis. Kijk hier voor meer informatie.

 

Uitleg maten en gebruik overschoenen eigen merk

Alle maten zijn ongeveer gelijk aan onderstaand tabel. Het verschilt wel per type schoen. Mocht je grote werkschoenen hebben kies dan altijd 1 of 2 maten groter.

LET OP: Onze overschoenen zijn niet geschikt voor buiten gebruik!

Maat XXS            25-30 (kindermaat)

Maat XS              30-36 (kindermaat)

Maat S                37-42

Maat M              40-45

Maat L               43-47

Maat XL             44-48 (speciaal voor grotere werkschoenen)

De perfecte overschoen voor iedere boot en shipyard

Overschoen-Kampioen heeft de perfecte overschoen voor iedere shipyard. Neem gerust contact met ons op om te kijken of we ook voor u de juiste schoenhoesjes hebben.