Voor wie?


Jachtbouw

Kinderdagverblijf

Zorgkinstellingen

Overschoenen kunnen in verschillende branches en situaties gebruikt worden, afhankelijk van de specifieke behoeften. Hieronder volgen enkele voorbeelden:

  1. Gezondheidszorg: In ziekenhuizen, klinieken en andere gezondheidszorginstellingen worden overschoenen gebruikt om te voorkomen dat ziektekiemen zich verspreiden vanuit de buitenomgeving naar de patiënten en gevoelige gebieden.
  2. Voedingsindustrie: In de voedingsindustrie worden overschoenen gebruikt om te voorkomen dat vuil en bacteriën in de productieomgeving terechtkomen. Dit is belangrijk om de hygiëne en veiligheid van de producten te waarborgen.
  3. Schoonmaakindustrie: Overschoenen worden gebruikt in de schoonmaakindustrie om te voorkomen dat vuil en bacteriën van de ene locatie naar de andere worden overgebracht. Ze beschermen ook de vloeren en oppervlakken tegen krassen en slijtage door schoonmaakapparatuur.
  4. Bouw- en constructie-industrie: Overschoenen worden soms gebruikt door bouwvakkers en andere arbeiders in de bouw- en constructie-industrie om hun veiligheid te waarborgen en om te voorkomen dat vuil en puin van de bouwplaats naar buiten worden gebracht.
  5. Thuisgebruik: Overschoenen kunnen ook thuis gebruikt worden om de vloeren schoon te houden en te voorkomen dat vuil en ziektekiemen van buitenaf naar binnen worden gebracht. Dit kan vooral nuttig zijn bij slecht weer, zoals regen of sneeuw.
  6. Kinderdagverblijven
  7. Scheepvaart

Over het algemeen kunnen overschoenen in elke situatie worden gebruikt waarin de hygiëne, veiligheid en netheid belangrijk zijn.