Overschoenen voor Kinderdagverblijven

Overschoenen voor Kinderdagverblijven

Onze nieuwe overschoenen hebben extra stevig elastiek, dit is met name voor de kinderdagopvang goed nieuws omdat daar het elastiek nog wel is wil breken. Bezoekers met grote schoenen proberen in een te kleine overschoen te komen waardoor het elastiek breekt. Met ons nieuwe sterke elastiek is dat verleden tijd!

Ook voor een kinderdagverblijf hebben wij de perfecte overschoen. Onze overschoenen hebben anders dan andere overschoenen een pasvorm, waardoor je niet over de overschoenen struikelt of op de zool trapt omdat deze niet goed aansluit. Ook voor de allerkleinste zijn er overschoenen beschikbaar in lekker zacht velours of in stevig katoen, dat scheelt een hoop gedoe om iedere keer de schoentjes van de kids aan en uit te trekken. Onze overschoenen zijn gemaakt vanuit duurzaam oogpunt. Er worden alleen natuurlijke materialen gebruikt en gaan lang mee.

Handig om rekening mee te houden; Neem vooral grotere maten, omdat de overschoenen door verschillende personen gedragen gaan worden zullen de grotere overschoenen makkelijker aangetrokken kunnen worden. Ons advies, neem 2 verschillende maten in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld Rood of Groen maat 40-45 (deze kunnen ook nog prima gebruikt worden voor kleinere schoenmaten) en Zwart maat 43-47 (voor de heren).

Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden die wij speciaal voor een KDV hebben.

 

Deel deze blog
Vorige blog Volgende blog