Overschoen-Kampioen sponsor van Trees for All met duurzame overschoenen

Ook wij proberen ons steentje bij te dragen aan een groenere wereld doormiddel van onze duurzame overschoenen. Maar wie nog een stapje verder gaat in het bijdragen aan een groenere wereld is de organisatie TREES FOR ALL. 

Trees for All, samen voor een bosrijke wereld.

‘Onze wereld heeft meer bos nodig: voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Daarom plant stichting Trees for All bomen in Nederland en het buitenland’. 

Reactie Trees for All:

Overschoen-Kampioen heeft ons met een bedrag van €500 gesponsord bij de aanschaf van een partij overschoenen die we nodig hadden voor onze boomplantdagen. Van bomen planten word je lekker vies en dan is het fijn dat die viezigheid niet binnen in de lunchruimte terecht komt. We hebben ze afgelopen plantseizoen met veel plezier gebruikt en we kregen veel complimenten over de overschoenen. Ze blijven ook heel mooi ondanks dat ze met vieze grote grove laarzen worden gebruikt. Na het plantseizoen hebben we ze heel simpel in de wasmachine gewassen en alles is ook heel mooi gebleven. We zijn heel blij met deze duurzame oplossing en hopen ze nog lange tijd te kunnen gebruiken.”

 

Wil jij ook een boom planten voor een bosrijkere wereld of een boom cadeau geven, kijk dan op treesforall.nl

Deel deze blog
Vorige blog Volgende blog