Terugbetaling beleid

Restitutiebeleid

Overschoen-Kampioen heeft een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat U tot 14 dagen na ontvangst van Uw artikel de tijd heeft om een ​​retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen, ongebruikt, incl. handleiding, stickers en labels en in de originele verpakking. U heeft ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig. Om een ​​retourzending aan te vragen.

Voor retouraanvragen kunt u contact met ons opnemen via info@salesconnection.nl

Als Uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen we een retouretiket en instructies over hoe en waar U het pakket naartoe kunt sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek te hebben aangevraagd, worden niet geaccepteerd.

Schade en problemen: Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel heeft ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen. Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals aangepaste producten (speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen). Helaas kunnen we ook geen retourzendingen van uitverkoopartikelen of cadeaubonnen accepteren. Zo snel wij de retour hebben ontvangen krijgt U van ons bericht, bij goedkeuring wordt het aankoopbedrag automatisch binnen 4 werkdagen gecrediteerd.